img
scroll
#

Політика Конфіденційності

Uk Ru En

ТЕРМІНОЛОГІЯ ТА ВИЗНАЧЕННЯ


  • Компанія — постачальник послуг, юридична особа «Asabix». Компанія була заснована у 2017 році в Україні. Географічне розташування — м. Житомир. Основним напрямком діяльності є розробка програмного забезпечення повного циклу. Asabix допомагає компаніям та стартапам перетворити ідеї у цифрові продукти. Наявні професійні навички у таких сферах, як логістика, електронна комерція, управління складом, бронювання, нерухомість та фінанси. Компанія має успішний досвід запуску проектів для США, ОАЕ, України, Литви та Чехії.


    Основним напрямком діяльності є ​​розробка та підтримка проектів на PHP фреймворках Laravel, Symfony, Yii2 та JS фреймворках VueJS та React.

  • Користувач — фізична або юридична особа, яка може бути клієнтом, партнером, або мати будь-який інший статус всередині або за межами Компанії.

  • Політика — документ, розміщений на сайті Компанії, який забезпечує інформацією Користувачів щодо обробки, використання та захисту персональних даних.

  • Персональна Інформація, Інформація, Конфіденційна Інформація — інформація, яка прямо або опосередковано ідентифікує Користувача.

  • Персональна інформація — дані про користувача, передані ним на користь Компанії, які дають змогу ідентифікувати користувача як особистість. До цього визначення відносяться особиста та чутлива інформація, а також будь-які інші дані.


Використовуючи сайт Компанії Asabix, який знаходиться в мережі інтернет за адресою https://asabix.com/, Користувач, передаючи через форми сайту Персональну інформацію, автоматично погоджується і підтверджує, що ознайомлений з Політикою Компанії. Таким чином Користувач також підтверджує, що в момент відвідування та користування сайтом він є повнолітнім громадянином відповідно до законів і чинних нормативно-правових актів країни, в якій він проживає або є резидентом.


На той випадок, якщо Користувач є неповнолітнім громадянином за законодавством країни або регіону його громадянства та постійного проживання, він має запросити дозвіл своїх батьків або законного опікуна для надання ними Персональних даних Користувача замість нього, і забезпечення можливості вільного користування сайтом.


ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ФАЙЛИ COOKIE


Громадяни, які працюють в Компанії, надають послуги з розробки програмного забезпечення повного циклу клієнтам по всьому світу та є професіоналами, беруть на себе обов'язок зберігати інформацію, довірену їм Користувачами. Політика компанії передбачає дотримання правил зберігання персональних даних та наявність обов'язку оберігати та захищати інформацію про Користувачів, яку Компанія отримує в процесі своєї бізнес-діяльності.


Підхід до створення Політики Компанії базується на загальних принципах конфіденційності та захисту даних. Основними нормативними актами, які ми заклали в цю Політику, стали: ЗУ «Про захист персональних даних», Загальний регламент захисту персональних даних, також іменований GDPR, Закон Штату Каліфорнії про захист персональних даних споживачів (California consumer privacy act). Компанія дотримується і застосовує вищезгадані закони та нормативні акти з урахуванням комплексних зобов'язань щодо дотримання законодавства конфіденційності користувачів і якомога більш ефективного захисту даних своїх користувачів. Мета Політики полягає в тому, щоб не тільки узагальнити практику захисту даних, а й проінформувати користувачів про чинні позиції Компанії щодо захисту даних згідно з відповідною Політикою.


МЕТА І ПРОЦЕС ЗБОРУ (НАКОПИЧЕННЯ) ІНФОРМАЦІЇ


Компанія має право накопичувати та збирати будь-яку передану їй Персональну інформацію декількома методами: автоматично — під час відвідування сайту за допомогою Cookie, як описано нижче, під час надання своїх професійних послуг або в результаті надсилання Користувачами інформації через сайт, заповнюючи форми для зворотного зв'язку на будь-якій доступній сторінці сайту Компанії і надаючи згоду на обробку та передачу даних.


Одним із каналів збору інформації, який Компанія може використовувати у своїй бізнес-діяльності, є соціальні мережі. Коли Користувачі взаємодіють з соціальними мережами Компанії, вона може отримувати їх персональну інформацію.


Компанія застосовує сторонні інтернет-сервіси, такі як Google Analytics та інші, необхідні для автоматичного збору, аналізу та накопичення наступної інформації: часу відвідування, тривалості сеансу, ключових дій на сайті Компанії, геолокації. Метод збору даних надається від сторонніх інтернет-сервісів та не дозволяє ідентифікувати конкретного Користувача, тому отримані дані не сходяться та не належать до визначення Персональних даних в рамках цієї політики.


Компанія оперує Персональною інформацією виключно в правовому полі та в цілях:


  • комунікації з Користувачами;
  • здійснення контролю та статистики, важливих для вдосконалення сервісу та модифікації сайту Компанії;
  • відбору та запрошення кандидатів;
  • ремаркетингу, надання Користувачам рекламної інформації, ґрунтуючись на їх перевагах, потребах та інтересах;
  • надання Користувачам послуг за умови, що вони бажають стати клієнтами Компанії.

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ, ЗАХИСТ, ЗБЕРЕЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ


Згідно з професійною діяльністю Компанії та її обов'язками, ця Політика завжди мала на меті сприяти максимально безпечному поводженню з інформацією, яку передають Користувачі, використовуючи сайт Компанії або користуючись її послугами.


Компанія використовує розумні, фізичні, сучасні, електронні та будь-які інші законні процедурні заходи для забезпечення безпеки та збереження Персональної інформації, яка надходить до Компанії через сайт в результаті оформлення Користувачем заявки на отримання зворотного зв'язку. Компанія не може гарантувати, що застосовані заходи забезпечення безпеки завжди будуть працювати на 100%, та наполягає утриматися від надання інформації, яка не є обов'язковою для замовлення послуг.


Ми як Компанія намагаємось забезпечувати максимально належний захист отриманих Персональних даних Користувачів від третіх осіб, яких ми маємо право залучити для надання необхідних Користувачам послуг. Третіми особами вважаються консультанти Компанії, постачальники, продавці та підрядники, які зобов'язані забезпечити належний і ефективний захист Персональних даних згідно з належним виконанням зобов'язань оброблювачів даних відповідно до нормативних актів: ЗУ «Про захист персональних даних», Закон Штату Каліфорнії про захист Персональних даних споживачів, Загальний регламент про захист Персональних даних, згаданий як GDPR, і Постанова Європейського Союзу про захист Персональних даних.


Ми можемо зберігати будь-які дані до того часу, поки таке зберігання є необхідним для дотримання професійних зобов'язань або для досягнення законних цілей Компанії, для яких Персональна інформація передавалася і збиралася. Користувач в праві отримати більш детальну інформацію щодо нашої інформаційної практики та політики захисту даних. Користувач має право використовувати розділ на сайті «Зв'яжіться з нами», і отримати відповідь настільки швидко, наскільки це можливо.


РОЗГОЛОШЕННЯ ТА ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ


Компанія не розголошує повністю або частково будь-яку довірену їй Персональну інформацію без мотивованих на те підстав.


До вмотивованих підстав належить виключно розкриття інформації нашим обробникам даних та підрядникам, що діють за нашою вказівкою, при дотриманні відповідних зобов'язань конфіденційності та інформаційної безпеки. Відповідно до вимог законодавства, нормативно-правових актів та/або в рамках комерційної діяльності та професійних обов'язків Компанії, остання має виключне право надати або/і передати Персональні дані, отримані раніше від Користувачів, відповідальним державним органам та посадовим особам правоохоронних структур згідно з нормами закону або в разі, якщо Компанія приходить до висновку, що надання та розкриття такої інформації є необхідним рішенням, санкціонованим законодавством або окремими нормативно-правовими актами, наприклад, з метою проведення розслідування, затвердження нашого правового захисту та/або в інших випадках.


ПОЛІТИКА ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE


COOKIE файл — невеликий за обсягом, виключно текстовий файл, надісланий веб-сервером і розміщений на пристрої Користувача через веб-браузер. Такі файли поділяються на два види: тимчасові та постійні.


Тимчасові файли cookie відрізняються від постійних тривалістю сеансу. Тимчасові, або сеансові файли зазвичай видаляються автоматично, коли Користувач закінчує використовувати браузер та закриває його (припиняє процес роботи браузера). Постійні файли мають властивість зберігатися в браузерах пристроїв після їх закриття до того часу, поки такі файли не будуть видалені особисто Користувачем. Компанія використовує Тимчасові cookie, за винятком файлів cookie регіонального коду, які зберігаються допоки не будуть видалені вручну і гарантують Користувачеві перехід на правильну версію сайту.


Файли cookie часто використовуються разом з іншими Інтернет-технологіями, схожими з веб-трекерами, необхідними для розуміння поведінки користувачів в мережі Інтернет. Наприклад, Компанія має право використовувати cookie спільно з веб-трекерами, які вона може розмістити на своєму сайті з метою збору і аналізу кількості унікальних Користувачів, які відвідали конкретну сторінку сайту. Подібним чином Компанія в праві використовувати або отримувати звіти у вигляді сценаріїв відвідування сайту, які розпізнають унікальні cookie, видані іншим сайтом. Ці сценарії відстеження не використовуються для збору інформації про досвід Користувача щодо використання Інтернету, не пов'язаний з Компанією, та не ідентифікують Користувача особисто, якщо останній як відвідувач вирішив надати Компанії свої Персональні дані.


Інтернет-служби компанії використовують cookie. Компанія використовує cookie сеанс спільно зі своїми Інтернет-службами, зокрема, на предмет забезпечення кібербезпеки, визначення і запам'ятовування регіону та мовних переваг Користувача, відстеження і аналіз дій на сайті з метою запобігання злому сайту.


Компанія не вимагає використовувати cookie для користування сайтом, за винятком файлу ідентифікації мовного регіону для жителів України. Користувач може відновити налаштування за замовчуванням у власному браузері, щоб відмовитися від всіх cookie, які відправляються на пристрій Користувача, або дозволити браузеру попередити його про встановлення cookie, однак деякі Інтернет-служби можуть працювати по-іншому. Якщо Користувач не змінив налаштування свого браузера та автоматично не відмовився від cookie, Компанія буде створювати cookie при використанні сайту, попередньо повідомивши його про всі файли, які будуть збережені на пристрої Користувача.


Для отримання детальної інформації щодо налаштування cookie, Користувач може використовувати меню «Довідка» свого веб-браузера або ознайомитись з розділами підтримки клієнтів у своєму веб-браузері. Зверніть увагу, що кожен браузер на кожному пристрої необхідно налаштувати окремо. Користувач має право відмовитися від використання файлів cookie, а також заблокувати деякі або всі файли такого типу. Якщо Користувач відмовляється та не бажає отримувати рекламні cookie, він може відвідати ресурси Network Advertising Initiative (NAI) та Digital Advertising Alliance (DAA).


ЗМІНИ


Компанія володіє винятковим правом змінювати дану Політику. Будь-яка нова редакція Політики набирає чинності після того, як Компанія розмістить (опублікує) її на своєму веб-сайті.


ПОЗИЦІЯ ЩОДО НЕПОВНОЛІТНІХ ОСІБ


Щоб поважати конфіденційність неповнолітніх, Компанія свідомо не збирає, не зберігає і не використовує Персональну інформацію, передану онлайн через відповідний інтернет-сайт будь-якою особою віком до 18 років. Відвідуючи сайт Користувач підтверджує, що на момент використання сайту він є повнолітньою особою відповідно до законодавства країни в якій він є громадянином та/або резидентом.


ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ «ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ШТАТУ КАЛІФОРНІЇ»


Згідно з параграфом No 1798.100 Цивільного кодексу Штату Каліфорнії (Закон «Про Конфіденційність споживачів Штату Каліфорнії») жителі штату Каліфорнії можуть мати певні додаткові права на розпорядження і захист своєї Персональної інформації. Ці права можуть зазнавати обмежень, включаючи разом або окремо:


  1. (I) право на розкриття, видалення, перевірку на предмет дискримінації чи доступ до інформації;
  2. (II) право відмови від передачі або продажу інформації.

Зібрані в рамках законів і нормативно-правових актів при взаємодії з сайтом дані не можуть бути продані або передані Компанією без згоди їх Власника. Користувач наділений правом застосувати свої права відповідно до Законодавства Штату Каліфорнії. Для цього він повинен надіслати свій запит, на ім'я Компанії, використовуючи розділ сайту «Зв'яжіться з нами». Компанія надасть відповідь якомога швидше.


В даному абзаці перераховані види Персональних даних, зазначені Законом Штату Каліфорнії, які Компанія має право отримувати, збирати або зберігати в ході здійснення своєї професійної діяльності або отримувати від Користувача в процесі надання послуг: ідентифікатори, Персональні дані, описані в Законодавчих актах Штату Каліфорнії про клієнтів (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e)), Захищені класифікаційні характеристики відповідно до Каліфорнійських або федеральних законів США, нормативно-правових актів, Професійна, Чутлива (індивідуальна), Біометрична, Комерційна інформація, пов'язана з професійною діяльністю, не публічна та освітня інформація, дані про діяльність в інтернет-мережі, висновки, базовані на інших даних, геолокація для входу на сайт.


ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ НА ЗАХИСТ ДАНИХ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ (ЄС) І СПОЛУЧЕНОМУ КОРОЛІВСТВІ (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ)


Згідно із законодавством та нормативно-правовими актами ЄС та СК Великобританії про захист Персональних даних, фізичні особи мають право на захист своїх Персональних даних. Такі права, передбачені законодавством, можуть підлягати обмеженням і/або певним виняткам:


  1. (I) право запитувати доступ до Персональних даних, які були передані або зібрані Компанією, право на виправлення та видалення з реєстрів і баз Компанії своїх даних;
  2. (II) право обмеженої обробки Персональних даних;
  3. (III) право заперечувати проти обробки або відмовитися від збору Персональних даних для цілей Компанії, яка їх збирає.

Щоб скористатися своїми правами відповідно до цієї Політики та цього параграфу, Користувач може надіслати запит, використовуючи розділ «Зв'яжіться з нами». Компанія надасть відповідь якомога швидше.


Фізичні особи також мають право подати скаргу до місцевого органу влади, на який законодавством покладено обов'язки щодо захисту Персональних даних.


ЗГОДА З ПОЛІТИКОЮ


Для уникнення спірних ситуацій, пов'язаних з виконанням вимог нормативно-правових актів, що згадуються в даній Політиці, Я як Користувач сайту, під час взаємодії з Компанією через її сайт, даю згоду на збір та обробку моїх персональних даних. З інформацією про Cookie ознайомлений.

З цілями обробки, передбачених Політикою, та з самою Політикою ознайомлений та згоден. Згоден, що Компанія як власник сайту має право надавати доступ та/або передавати мої персональні дані третім особам, не змінюючи при цьому мету та ціль їх обробки, та не порушуючи законів, положень та директив, які захищають моє право. Відповідно підтверджую та не заперечую збір і можливу передачу моєї персональної інформації третім особам, розумію, що цими особами можуть бути державні органи та/або треті особи, які відповідають за опрацювання даних, а також підрядники Компанії.

Зв'яжіться з нами
#0013
Готові Розпочати? Повідомте нас про це!
Телефон:
Адреса:

Україна, Житомир
вул. Вітрука 9в

Пн-Пт 9.00 - 19.00

Зв'яжіться з нами
#0000
Залишилися запитання?
Опишіть свою проблему, заповніть форму нижче та наші спеціалісти допоможуть Вам!
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле